Polityka jakości
Polityka jakości i bezpieczeństwa żywności
Nadrzędnym celem ZPM ,,ZACZYK’’, jest stała budowa marki, aby stała się synonimem jakości, rzetelności, trwałości, dbałości o środowisko, etycznego postępowania, innowacyjności oraz wytrwałości w dążeniu do spełnienia oczekiwań obecnych i przyszłych klientów.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego ,,ZACZYK’’, specjalizuje się w całym procesie produkcji mięsa wołowego. Zakresem działalności firmy jest ubój bydła, rozbiór, produkcja mięsa mielonego oraz handel i dystrybucja.
Dążymy do:
- najwyższej jakości i doskonałej powtarzalności,
- niezawodnej logistyki, gwarantujący najkrótszy z możliwych czas realizacji zamówień,
Osiągnięcie planowanych wyników realizujemy poprzez:
- dywersyfikację kanałów dystrybucji,
- dystrybucję bezpiecznych zdrowotnie wyrobów w ramach wdrożonego systemu HACCP,
ciągłe doskonalenie w ramach wdrożonego i funkcjonującego Systemu Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności, - przestrzegania prawa,
- budowanie przyjaznej atmosfery pracy,
- dbałości o środowisko naturalne,
- postępowanie etyczne.
Niniejsza Polityka Jakości jest znana i realizowana na każdym szczeblu, a Ja dołożę wszelkich starań, aby zapewnić środki na jej realizację.