Przepisy

Wołowina pieczona
z konfiturą śliwkową

  • Skala trudności: 1/3
  • Czas przygotowania: 180-210 min.

Pieczona goleń w sosie tymiankowym

  • Skala trudności: 1/3
  • Czas przygotowania: 150-180 min.

Ligawa faszerowana prawdziwkami i śliwką

  • Skala trudności: 1/3
  • Czas przygotowania: 180-210 min.

Mostek pastrami

  • Skala trudności: 2/3
  • Czas przygotowania: –

Pieczeń wołowa z cukinią

  • Skala trudności: 1/3
  • Czas przygotowania: 160-180 min.

Pręga wołowa w sosie
z czerwonego wina

  • Skala trudności: 1/3
  • Czas przygotowania: 180 min.

Pieczone roladki wołowe
ze szparagami

  • Skala trudności: 1/3
  • Czas przygotowania: 120 min.

Roladki wołowe

  • Skala trudności: 1/3
  • Czas przygotowania: 140 min.

Rosół wołowy

  • Skala trudności: 1/3
  • Czas przygotowania: 210 min.

Steki z polędwicy wołowej

  • Skala trudności: 1/3
  • Czas przygotowania: 30 min.

Tatar

  • Skala trudności: 1/3
  • Czas przygotowania: 30 min.

Wołowina korzenna z winem

  • Skala trudności: 1/3
  • Czas przygotowania: 180 min.